Uleiul de ricin si beneficiile lui in cosmetica

Uleiul de ricin este printre cele mai cunoscute si mai recomandate tratamente naturiste pentru cosmetica. Are multiple beneficii, de aceea acesta ajuta si in hidratarea parului, dar si a tenului.

Asa ca incearca sa iti faci cat mai multe tratamente care sa contina ulei de ricin sau sa il aplici direct pe ten sau fata saptamanal. Vei vedea ca dupa un anumit timp, rezultatul va fi unul vizibil.

 

Tratamentul pentru par

Uleiul de ricin ajuta in cresterea parului, dar diminueaza si caderea acestuia, ajuta la ingrosarea firului de par care incepe sa se subtieze, previne deteriorarea parului, ajuta in hidratearea parului uscat si reda acestuia stralucirea si hidratarea de care are nevoie.

Poti sa il aplici direct pe scalp sau pe par, dar de asemenea poti sa adaugi cateva picaturi si in samponul sau balsamul pe care il folosesti. Indiferent de metoda, va avea rezultate spectaculoase.

 

Tratamentul pentru ten

Foarte multe dintre afectiunile pielii sunt tratate cu uleiul de ricin. Una dintre ele este psoriazis, o boala a pielii care se manifesta prin mancarime si pete rosii. In acelasi timp, uleiul de ricin ajuta la procesul de imbatranire a pielii, ajuta pielea afectata de acnee, sebum sau arsuri.

Poti sa folosesti uleiul de ricin inainte de a merge la culcare, folosind un disc demachiant, pe care sa torni cateva picaturi si poti sa iti freci intrega fata, dar in special zonele afectate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (5 votes cast)
Uleiul de ricin si beneficiile lui in cosmetica, 3.8 out of 5 based on 5 ratings

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>