Uleiul de jojoba, intrebuintari cosmetice

Uleiul de jojoba este un ingredient special atunci cand vine vorba de frumusete. El ajuta la hidratarea pielii si poate fi un demachiant natural minunat.

De asemenea, il poti folosii si in alte privinte, asa ca te sa citesti mai jos ce intrebuintari cosmetice mai are uleiul de jojoba.

 

Tratament pentru par

In privinta parului, uleiul de jojoba ajuta in special varfurile despicate si le regenereaza. Desigur, acesta hraneste si hidrateaza parul, iar ca metoda de folosire, il poti aplica direct pe par, masand bine scalpel, dupa care il poti lasa in jur de 15 minute sa actioneze, iar pentru o mai bune functionare a acestuia, iti poti acoperii capul cu un prosp.

 

Tratament pentru ten

Pentru ten, uleiul de jojoba face minuni, indiferent de tipul tenului. Este recomandat in special tenului gras, pentru ca regleaza secretia excesiva de sebum si tenului uscat, pentru ca il hidrateaza. De asemenea, uleiul de jojoba se poate folosi si ca demachiant natural, pentru ca nu creeaza reactii alergice si ajuta la o curatare perfecta a tenului.

 

Tratament pentru corp

Datorita proprietatile lui miraculoase, uleiul de jojoba poate fi folosit la fel de bine si pentru corp. Este recomandat sa il folositi dupa baie, ca ulei de corp, deoarece patrunde foarte bine in piele si lasa o piele catifelata si hidratata. De asemenea, puteti sa puneti si cateva picaturi in gelul de dus, pentru o mai buna hidratare a pielii.

Foto: allinexporters.com

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Uleiul de jojoba, intrebuintari cosmetice, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>